Бившият журналист Николай Стайков, който понастоящем е част от екипа

...
Бившият журналист Николай Стайков, който понастоящем е част от екипа
Коментари Харесай

Полицията изгони критик на Гешев от публично събитие по разпореждане на Пик

Бившият публицист Николай Стайков, който понастоящем е част от екипа на фондация " Антикорупционен фонд ", бе пропъден от полиция поради опита му да снима и излъчи онлайн във Facebook профила си акцията в поддръжка на претендента за основен прокурор Иван Гешев.

Въпреки че акцията е обществено събитие и има публичен интерес от снимането и излъчването му, Стайков бе изведен с служители на реда, които ограничиха достъпа му до събирането. Това се случи по избор на уредниците от уеб страницата " Пик ".

Докато Стайков спокойно заснемаше акцията в поддръжка на Гешев, към него приближи гражданка, непожелала да се показа, която стартира да го гони от събитието с думите: " Ходете си на противозаконния митинг ".

По-късно към Стайков се насочи персонално издателят на уеб страницата " Пик " Недялко Недялков, който се показва за медия, само че се оказа уредник на акцията в поддръжка на Гешев.

Недялков стартира да заплашва Стайков и да го гони с репликите: " Големия мъж си, бе, джендър ", " Джендърче, доста си крепък, бе ", " Ти ше ми паднеш, бе ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР