Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разкритикува клуба. Той

...
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разкритикува клуба. Той
Коментари Харесай

Майкъла критикува Саша Илич: Знаел ли е за състоянието на футболистите!? Дадоха се милиони за тях

Бившият изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разкритикува клуба. Той не е удовлетворен от играта на отбора, от представянето на летните попълнения, за част от които „ алените “ заплатиха трансферни суми. Илиев счита също, че треньорът Саша Илич не е бил питан по отношение на новопривлечените играчи.
„ Направи се така наречен „ грандиозна селекция “, която обаче към момента не съм я видял. Разбираме, че и треньорът не е удовлетворен след първите два мача. Никъде не чух Саша Илич да споделя: „ Аз този състезател го желаех и те ми го доведоха “. Първият кръг не играхме добре, във втория едвам бихме. Ако селекцията е толкоз звездна, нещата доста бързо би трябвало да влязат в други измерения. Дадоха се милиони и тези футболисти би трябвало да покажат за какво са взети и са платени толкоз пари за тях “, разяснява Майкъла пред „ Тема Спорт “.
„ Да, те се нуждаят от интервал на акомодация. Но това, че един състезател идва с непотребни килограми, а различен не е водил подготовка, тъй като се е карал с клуба си, не е част от акомодацията. И по тази причина запитвам дали треньорът е знаел за положението на тези футболисти, като са му ги довели. Вече е ясно, че ще е нужно време, може би един-два месеца. Но дали и Илич ще получи време, или единствено играчите? Вече имаше случаи със състезатели, които се разиграха най-после, когато към този момент беше късно “, добавя той.
Запитан за идния евродвубой със Сепси, Илиев отсече: „ Това ти е мачът. И футболистите от предишния сезон, и новите би трябвало да покажат на какво са способни. За ЦСКА постоянно мотивацията е била Европа. Нямам искания за мачовете с Хебър Пазарджик и Крумовград, само че в шампионатите чакам напълно друго лице от тима. Това са мачовете, с цел да се докажеш на „ Армията “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР