Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира ЦСКА-София. Майкъла

...
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира ЦСКА-София. Майкъла
Коментари Харесай

Майкъла с критики към ЦСКА-София: Липсва шампионско мислене, няма манталитет

Бившият изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява ЦСКА-София. Майкъла се изрече сериозно по отношение на манталитета на футболистите на " алените ". Той не има вяра, че на " Българска войска " скоро ще има " славни европейски вечери ".

" На този стадий не виждам по какъв начин е допустимо скоро на " Армията " да има славни европейски вечери. Футболистите нямат нужния нрав. Трябва да се шампионското мислене, а на този стадий не виждам такова. Няма аудитория, тъй като няма задоволително положителни и безапелационни резултати. Не е добре това, само че е действителността.

Задължително е тимът да победи Лудогорец за Купата на България и да завоюва този трофей. В евротурнирите обаче не виждам по какъв начин може да се направи по-сериозен пробив. Не може и не трябва да чакаме чудеса от ЦСКА както в шампионата, по този начин и на интернационалната сцена.

Дали през 2019 година ще започва реконструкцията на " Армията "? Похвално е това, което направиха в Панчарево, само че за стадиона не знам по какъв начин ще станат нещата ", сподели Майкъла.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР