Бившият изпълнителен директор на Renault-Nissan Карлос Гон критикува японската компания,

...
Бившият изпълнителен директор на Renault-Nissan Карлос Гон критикува японската компания,
Коментари Харесай

Карлос Гон: Nissan са скучна и посредствена компания

Бившият изпълнителен шеф на Renault-Nissan Карлос Гон подлага на критика японската компания, заявявайки, че тя се е трансформирала в скучна и посредствена и от ден на ден ще се мъчи да откри своето място в автомобилната промишленост. Искахме автономност, получихме я, сподели той в извънредно изявление за FOX Business. Ще напомним, че Карлос Гон избяга от японското правораздаване и в този момент се укрива в Ливан.

Той сподели, че карцерът му е стимулиран от желанието на Nissan за автономност и в този момент компанията се връща там, където е била през 1999 година, за жалост след 19 години работа с нея. „ Ние изграждахме система, в която тази компания щеше да бъде част от нещо изцяло ново, с доста механически нововъведения “, продължи той.

По време на престоя си в Ливан Карлос Гон към този момент разгласява втора книга, наречена „ Разчупени съюзи “. В него някогашният изпълнителен шеф разказва в детайли напъните си да откри съдействие сред автомобилните производители (Renault, Nissan, Mitsubishi), а също по този начин се пробва да съобщи на хората своята позиция за това, което в действителност се е случило и за какво е бил задържан.

" Японското държавно управление и някои японски водачи мислеха, че салдото, който съществуваше сред французите и японците в този съюз, няма да бъде спазен и френският производител ще господства. И тогава те започнаха развой против мен. Това е скрит план, проведен от подли хора, само че в последна сметка всички откриват, че няма победител. Япония е загуби репутацията си, французите също губят. Nissan загуби, Renault загуби, Mitsubishi загуби, акционерите изгубиха “, сподели още Гон в изявлението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР