Бившият изпълнителен директор на модната марка Abercrombie & Fitch е

...
Бившият изпълнителен директор на модната марка Abercrombie & Fitch е
Коментари Харесай

Бившият директор на Abercrombie & Fitch е обвинен в сексулана експлоатация на мъже

Бившият изпълнителен шеф на стилната марка Abercrombie & Fitch е упрекнат в полова употреба на млади мъже по време на събития, проведени от него и колегата му в Съединени американски щати и по света.

Според следствие на Военновъздушни сили, някогашният началник на стилната марка - Майк Джефрис и сътрудникът му Матю Смит са употребявали медиатор, с цел да набират млади мъже за полова употреба.

Осем души са разказали пред Военновъздушни сили, че са участвали на сходни събития в интервала сред 2009 година и 2015 година с присъединяване на Джефрис и сътрудникът му, като някои от тях настояват, че са били експлоатирани или измъчвани.

Някои от тях настояват, че медиаторът ги е " прослушвал ", като е упорствал за орален секс, преди да ги показа на Джефрис и колегата му.

Соченият за медиатор на двойката, отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване, защото мъжете отивали на въпросните събития с " необятно отворени очи ".

Джефрис е роден през 1944 година и по време на посочения интервал той е бил 65 - 70 -годишен.

Джефрис се отдръпва A&F през 2014 година, като преди този момент е бил един от най-добре платените изпълнителни шефове в Америка, напомня английският " Гардиън ".

Половината от наетите мъже настояват, че в началото са били подведени по отношение на естеството на събитията или не им е казано, че се чака секс. Други споделят, че са били наясно, че събитията ще включват секс, само че не и че това се чака от тях.

Двама някогашни американски прокурори, които без значение са прегледали документите и свидетелските показания, открити от английската медия, са призовали за следствие, с цел да се дефинира дали могат да бъдат повдигнати обвинявания за трафик на хора за полова употреба.

Според американското законодателство, трафикът на хора за полова употреба включва принуждаване на пълнолетно лице да пътува до различен щат или страна, с цел да прави секс против възнаграждение, като се употребява мощ, машинация или насила.

За две десетилетия от 90-те години на предишния век Майк Джефрис трансформира A&F от несполучлив производител на облекло в мултимилиарден търговец в една от най-успешните марки за всекидневно облекло.

След разкритията на английската телевизия, Abercrombie & Fitch, която ръководи към 850 магазина по целия свят, заяви, че стартира, лично следствие. За задачата компанията е наела „ външна адвокатска адвокатска фирма, с цел да организира без значение следствие “ на изказванията. От компанията декларират, че са " ужасени и отвратени " от хипотетичното държание.

BBC, оповестява, че Джефрис и Смит не са дали отговор на настояванията им за коментар по тематиката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР