Бившият изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Стоян

...
Бившият изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Стоян
Коментари Харесай

Мавродиев дава на съд Ламбовски за рекет и заплахи

Бившият изпълнителен шеф на Българската банка за развиване (ББР) Стоян Мавродиев е наел гръцки юристи, които от две седмици работят по тъжба за изнудване против някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски.

Това твърди самият Мавродиев в отворено писмо до медиите. По думите му, към този момент са събрани доказателства за отправени от Ламбовски закани към него - за пожелан рекет в изключително огромни размери.

Ето какво написа Мавродиев в писмото без редакторска интервенция.

Обръщам се към вас във връзка клеветническата акция, подета против мен от Димитър Ламбовски за да отклони вниманието от абсурда с видеото, в което той се обръща към Христо Иванов с имитация за Младен Михалев-Маджо.

След големия обществен срам за ръководителя на партия " Да, България " и нестихващия скандал, в избрани медии бяха публикувани анонимни изказвания, че аз владея къща в Гърция, а за повече сензационност бяха намесени имената на премиера Бойко Борисов и на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. В този компромат няма грам истина!

Не владея къща в Гърция и това елементарно може да се ревизира в имотните регистри на страната. Наети от мен гръцки юристи работят от две седмица по тъжба за изнудване против Димитър Ламбовски. Събрани са доказателства за заканите на Ламбовски към мен - за пожелан рекет в изключително огромни размери, както и заканите му да съсипе мен и посочените нагоре политици.

Тъй като мястото на незаконното действие е в Гърция - искът ми е адресиран към гръцките управляващи. Вече са сезирани следствените органи и прокуратурата в Гърция.

В момента, в който бъдат подхванати дейности от гръцките управляващи, ще ви осведомявам с всички детайлности. Български юристи ще подадат жалби в българската прокуратура против медиите, разрешили си да тиражират анонимните съчинения с безспорни неистини против мен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР