Бившият изпълнител на IRS, обвинен в изтичане на данъчните декларации

...
Бившият изпълнител на IRS, обвинен в изтичане на данъчните декларации
Коментари Харесай

Прокурорите предлагат уебсайт за уведомяване на жертвите, чиито данъчни декларации са били откраднати заедно с

Бившият реализатор на IRS, упрекнат в приключване на данъчните заявления на някогашния президент Доналд Тръмп, е разкрил данъчната информация на толкоз доста хора, че прокурорите желаят да уведомят хилядите жертви посредством обществен уеб страница, съгласно правосъдна декларация в сряда.

Чарлз Литълджон от Мериленд е упрекнат в кражба на данни на Службата за вътрешни доходи от хиляди от най-богатите хора в нацията. Твърди се, че Литълджон е изминал част от тази информация – в това число тази на Тръмп – на национални медийни организации, а кореспонденти са разгласили информация за повече от 150 жертви, съгласно правосъдни документи.

Littlejohn към момента не е внесъл публична молба. По-рано юристът му отхвърли да разяснява обвиняванията.

Федералният закон изисква прокурорите да уведомяват всички жертви на закононарушения, които могат да разпознават, а разпоредбите на IRS по сходен метод изискват известяван на всички данъкоплатци, чиято информация за заявления е била непозволено разкрита.

Прокурорите споделиха, че към този момент са уведомили по-малката група жертви, чиято информация е била оповестена посредством пощата и телефонните позвънявания, само че прокурорите споделиха, че уведомяването на хиляди жертви по този метод „ би било непрактично “.

Предложената уеб страница ще се появи на уеб страницата на Министерството на правораздаването, пишат прокурорите, и ще даде обобщение на случая, информация и актуализации по случая, както и графици за чувания и документи по делото.

„ Уебсайтът ще съдържа и имейл адрес, посредством който обособени евентуални жертви на закононарушения могат да се свържат с Министерството на правораздаването с въпроси по отношение на случая “, пишат прокурорите.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР