Бившият издател на списанието за възрастни Плейбой и вече бивш

...
Бившият издател на списанието за възрастни Плейбой и вече бивш
Коментари Харесай

Плейбоят Захариев пусна катинарче, Тачева изопна бръчки с филъри

Бившият издател на списанието за възрастни " Плейбой " и към този момент някогашен претендент за министър на туризма от неслучилия се кабинет " Габровски " Мартин Захариев цъфна в Народното събрание със мощно изменен външен тип. Доскоро безпрепятствено бръснещият се интелектуалец, който се занимава с маркетирането на България като атрактивна дестинация за чужденците, към този момент е решил да заостри меките си черти с... катинарче. 

Захариев шашардиса значително свои сътрудници от левицата и другари от ГЕРБ, като сподели рошава прическа на брадичката си, очевидно грижливо отглеждана в последните няколко месеца. 

Колежката му - претендент за министър и някогашна властимаща Миглена Тачева пък направи усещане и в залата, и в коридорите, с добре изпънати благодарение на филъри или мезоконци бръчки - в региона на челото и максиларните синуси.



За сметка на това обаче е решила да не крие 62-те си години и е престанала да нанася на косата си боядисващи сътрудници. 

Единственият претендент за пост в неуспелия състав на Габровски с първия мандат на ГЕРБ от релативно старите политически муцуни без никакви признаци за външни промени е Меглена Плугчиева, която бе вице на някогашния министър председател Сергей Станишев.

Дамата от Балчик - в последното десетилетие посланик в няколко страни, като че ли не е мръднала от 2005 година, когато бе назначена за министър по еврофондовете при кабинета на тройната коалиция. 


Плугчиева - вдясно от проф. Габровски
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР