Бившият италиански премиер Силвио Берлускони нарече сънародниците си луди хора,

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони нарече сънародниците си луди хора,
Коментари Харесай

Берлускони не се спира в политическите си амбиции

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони назова сънародниците си " луди хора ", тъй като са спрели да гласоподават за него, съобщи БГНЕС.
" Колко души гласоподават за Берлускони? Пет или шест от 100. Срамувам се от това. Почти всички италианци са луди. Къде са им главите? ", попита 82-годишният политик в изявление за известно предаване на притежавания от него народен ефирен канал Canale 5.
" Берлускони направи доста. Той понижи налозите, обезпечи роля за Италия в света, сътвори работни места. От друга страна, Луиджи Ди Майо (вицепремиерът на Италия, водач на партия " Пет звезди " ) какво е направил? Къде е учил? Ние даваме Италия в ръцете му. Всички вие сте луди. Ние сме луди хора ", заключи политикът, който сега е в съпротива.
По време на своя 20-минутен монолог Берлускони изрази дълбока угриженост освен за сегашната обстановка в Италия, само че и в Европа и света. Той разгласи, че ще вземе присъединяване в изборите за Европейски парламент през май, като даже има намерение скоро да наеме или купи апартамент в Брюксел, защото в бъдеще има намерение да посвети доста време на европейските проблеми в бъдеще.
Берлускони също изрази сериозна угриженост за укрепването на Китай на интернационалната сцена. Според него Китайската национална република е " икономическа и военна опасност за нашата цивилизация ". " Европа би трябвало да се трансформира в континент номер едно. По този метод можем да победим тоталитарния китайски колос ", съобщи някогашният министър председател.
Говорейки за обстановката във Венецуела, Берлускони разкритикува " антилибералния режим " на Николас Мадуро. Той означи, че Италия се е изолирала в Европа поради това, че не е признала за краткотраен президент Хуан Гуайдо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР