Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който от сряда е в

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който от сряда е в
Коментари Харесай

Берлускони иска да се прибере вкъщи

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони, който от сряда е в интензивното поделение в болничното заведение " Сан Рафаеле " в Милано, към този момент желае да се прибере у дома, споделиха през днешния ден медицински източници, представени от АНСА.
Прочетете още
Медийният магнат и водач на партия " Форца Италия " е лекуван от белодробна зараза и хронична левкемия.

Състоянието на 86-годишния милиардер е устойчиво, въпреки че той към момента има белодробна зараза, обявиха цитираните медицински източници.

Джани Лета, непосредствен консултант на някогашния италиански министър председател, сподели през днешния ден, откакто го посети, че Берлускони е по-добре, в сравнение с е очаквал.

" Разговаряхме и съгласно мен е той е по-добре, в сравнение с си мислех. Може да му пожелаем Честит Великден, тъй като e поел по пътя на възобновяване, да не кажа на възкресението ", съобщи Лета пред кореспонденти.

Също през днешния ден Паоло Барели, водачът на групата на " Форца Италия " в долната камара на италианския парламент, сподели, че третата нощ на някогашния министър председател в интензивно поделение " e минала умерено ". " Берлускони реагира на терапиите, това е доста значимо и ни дава вяра ", добави той.

" Тежко е, само че ще съумея и този път ", сподели през вчерашния ден по телефона медийният магнат на Аугусто Миндзолини, редактор на неговия фамилен вестник " Джорнале ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР