Бившият италиански премиер Силвио Берлускони изненада руския президент Владимир Путин

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони изненада руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Берлускони подари на Путин спално бельо с тяхна снимка

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони изненада съветския президент Владимир Путин с необикновен подарък за 65-ия рожден ден – спално долни дрехи със фотография на двамата.

На завивката е изобразено по какъв начин те се ръкуват на фона на Колизеума и катедралата Свети „ Василий Блажени”.

Как се чества рожденият ден на Владимир Путин

Вижте необикновени фотоси на Путин в облика на Батман, Буда и Мохамед Али в галерията ни

Изненада! Най-желаният ерген е Путин

Фирмата за спално долни дрехи, на която била поръчана завивката, удостовери тази информация. От там показаха, че работата по подаръка е лишила близо 6 часа ръчен труд.

На 7 октомври Путин отпразнува 65-тия си рожден ден. От години той показва мощно другарство с Берлускони, като двамата постоянно се виждат по време на частни и държавни визити.

Разбира се, ръководителите на други страни – най-малко 11, също изпратиха поздравления и дарове на съветския президент.

А художникът от Санкт Петербург Алексей Сергиенко сътвори особено за празника барелеф „ Златен Путин” с размери два на два метра. Той е изработен въз основата на картината, която Сергиенко е нарисувал преди този момент - „ Путин с кученце”.

Берлински улични художници украсиха кръстовище в столицата на Германия с големи графити, изобразяващи изобразява Путин с бял гълъб на ръката си, заобиколен от текстове на „ Ода на радостта” на Фридрих Шилер на немски и съветски език.

В редица други европейски столици също бяха нарисувани графити за рождения ден на Путин. Такъв имаше и в Барселона и Париж.

Лондонски дизайнер пусна специфична серия кожени якета „ Putin Jacket” с цена от 1700 $ и надпис „ 6595”, колкото километра е дълга Русия от изток на запад.

Happy #Birthday to #Russia's President Vladimir #Putin!
Thank you for being the leader of the free world! ❤️#Putin65 pic.twitter.com/Lhr3WdjTQF
— Maria Engström (@maria_engstrom1) 7 октомври 2017 година
В Съединени американски щати пък направиха особено бургер-меню от 1952 грама – рождената година на съветския държавен глава.

По протокол рожденият ден на Путин не е публично събитие и непознатите водачи не са задължени да изпращат дарове. Въпреки това президентът на Русия получава доста дарове всяка година - от обичайни, като алкохол и торти, през кученца, като това харизано му от българския министър председател Бойко Борисов, до кози, леопарди, кристални крокодили, еротични календари и други

В някои от подаръците от Федералната работа за сигурност на Русия даже са намирали подслушвателни устройства.

Ако цената на подаръка надвишава 5 пъти минималната работна заплата в Русия (т.е. е над 39 хиляди рубли), тогава той автоматизирано става благосъстоятелност на страната. Всички дарове се съхраняват в специфична стая наоколо до президентската библиотека в първата постройка на Кремъл.

#Russian celebrities, doctors, students, kids congratulate Vladimir #Putin with Birthday and wish him all the best!
pic.twitter.com/ZRnwqJH7ip
— Springprincess (@TamrikoT) 7 октомври 2017 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР