Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше оправдан в сряда сутринта

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше оправдан в сряда сутринта
Коментари Харесай

Берлускони оправдан по обвинения за подкупи по делото за платен секс със 17-годишна проститутка

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони беше оневинен в сряда сутринта по обвинявания в корупция по делото за наемане на малолетна продажница заради липса на доказателства, предадоха медиите на Апенините, написа " Труд ".

Лидерът на " Форца Италия " Берлускони, основна фигура в дясното държавно управление на премиера Джорджия Мелони, беше упрекнат в подкупване на 24 очевидци, които са участвали на по този начин наречените " Бунга-бунга " празненства във вилата му в Рим, с цел да дадат подправени показания в предходен развой, в който той е упрекнат в възнаграждение на секс с малолетна продажница, 17-годишна мароканска танцьорка в нощен клуб. В последна сметка той беше оневинен по това дело.

Берлускони не участва на чуването в сряда. Той беше представляван в правосъдната зала от юрист Федерико Чекони, който сподели, че е " извънредно удовлетворен: три от три ", имайки поради предходните оправдателни присъди на Берлускони в други каузи за " Бунга-бунга " празненства.

Всички от упрекнатите по делото за приемане на подкупи, доста от които млади дами, също бяха оправдани от съда, показват изявленията.

Съюзниците на Берлускони в държавното управление реагираха с наслада на присъдата, показват наблюдаващи. Италианският вицепремиер Матео Салвини от партията " Лига " сподели, че е " благополучен за оправдаването на Силвио след години на страдалчество, обиди и безполезни разногласия ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР