Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше изписан от миланската болница

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше изписан от миланската болница
Коментари Харесай

След 45 дни на болнично легло Берлускони напусна Сан Рафаеле

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони беше изписан от миланската болница Сан Рафаеле през днешния ден,  45 дни след приемането му за лекуване на белодробна зараза, обвързвана с хронична левкемия, оповестяват от Reuters.

86-годишният Берлускони беше откаран по неотложност в болница на 5 април и остана в интензивно поделение повече от 10 дни, което провокира спекулации, че животът му може да е в заплаха. Спекулациите бяха засилени и от факга, че фамилията и приятелите му се втурнаха да го посещават до болничното му легло.

Телевизионният новинарски канал SkyTG24 сподели фрагменти по какъв начин Берлускони е откаран с черна лимузина, а източник от неговата консервативна партия Forza Italia удостовери, че политикът е напуснал Сан Рафаеле.

След хоспитализацията лекарите споделиха, че Берлускони страда от хронична миеломоноцитна левкемия (ХМЛ). Те не прецизираха по кое време за първи път е видян ракът, споделиха единствено, че не е изострен.

През последните години здравето на Берлускони се утежни. Той претърпя сърдечна интервенция през 2016 година и неведнъж е одобряван в болница след заразяването с COVID-19 преди три години.

Етикети: ИталияСилвио Берлускони
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР