Бившият италиански национал Джузепе Роси се обърна към клубовете с

...
Бившият италиански национал Джузепе Роси се обърна към клубовете с
Коментари Харесай

Бивш национал на Италия се моли някой да го привлече

Бившият италиански национал Джузепе Роси се обърна към клубовете с вяра някой да го притегли. 32-годишният нападател е свободен сътрудник и може да подпише незабавно. За осем години обаче той претърпя пет тежки травми, поради което не всеки е подготвен да заложи на него. Сега Роси твърди, че е здрав.

“От дълго време насам чувствам, че съм добре - съобщи той пред Gazzetta dello Sport. - Тренирам всеки ден, само че не е елементарно да го върша самичък. Очаквам някой да се обади, към момента има толкоз доста, което мога да дам. Играе ми се футбол, добър съм в това. Искам да ми се даде късмет още веднъж.”

За последно роденият в Съединени американски щати футболист беше в Дженоа. На 12 май 2018 година обаче той даде позитивна проба за допинг и напусна. Роси беше със спрени права чак до октомври същата година и в последна сметка се отърва единствено с предизвестие.

През януари 2019 година някогашният му клуб Манчестър Юнайтед му даде късмет да тренира с тима, до момента в който си откри клуб. Все още обаче той е свободен сътрудник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР