Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че Интер е готов

...
Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че Интер е готов
Коментари Харесай

Касано предрича титла за Интер

Бившият италиански национал Антонио Касано счита, че Интер е подготвен да постави завършек на хегемонията на Ювентус в Серия “А”. Той посочи като главен коз на “нерадузрите” старши треньора Антонио Конте.

“Интер ми припомня на Ювентус в първата им година под управлението на Конте. Тогава аз бях в Милан и изпуснахме купата за сметка на градския противник. Ако Юве разпилее точки в някои мачове, Конте ще се възползва”, съобщи Касано.

Ex-Inter Striker Antonio Cassano: “This Inter Reminds Me Of Antonio Conte’s First Year At Juventus” https://t.co/jLAzOMGkTE #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/B3pwAp1BES
— SempreInter.com (@SempreIntercom) 20 ноември 2019 година “Разбира се, че Ювентус има класата още веднъж да стане първенец. Те могат да изкарат два равностойни състава и към момента превъзхождат съперниците си в Италия. От километри си проличава обаче, че тимът гледа главно към Шампионката лига”, добави Касано, който се похвали, че е е приключил професионален курс и се надява скоро да стартира работа като състезателен шеф.

Касано изкара един сезон в Интер сред 2012 и 2013 година, като вкара 9 гола в 39 мача, само че беше в непрекъснат спор с тогавашния треньор Андреа Страмачони и пожела да бъде продаден на Милан. Серия А 13 кръг, събота 23 ноември  Торино 21:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР