Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 г., се

...
Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 г., се
Коментари Харесай

„А Бе Се“: Хуан Карлос е заминал за Абу Даби

Бившият испански крал Хуан Карлос, абдикирал през 2014 година, се намира сега в Обединените арабски емирства, оповестява вестник " А Бе Се ", представен от „ Ройтерс “ и ТАСС.

Според сведения на изданието някогашният монарх е отпътувал в понеделник с частен аероплан от испанския град Виго в самостоятелната област Галисия. Машината е правила полет от Париж за Абу Даби и кацнал във Виго, с цел да качи Хуан Карлос, четирима охранители и още един човек.
Отказ от някогашния монарх: Неодобрение към Хуан Карлос, който избра изгнанието В Мадрид се провежда подписка за преименуването на университета, който носи името му
След идването си в Абу Даби Хуан Карлос е бил откаран с хеликоптер в един от най-скъпите хотели в света – „ Емирейтс Палас ".

Гостът е отседнал в президентския апартамент, една нощувка в който коства близо 11 000 евро. Засега не е напускал хотелския комплекс заради жегите в Абу Даби.

С оглед законите в страната на процедура няма шансове папараци да изненадат Хуан Карлос, прецизира вестникът.

Според „ А Бе Се " след престой в ОАЕ някогашният държавен глава може за известно време да остане в Доминиканската република, където негов другар има хотел.

Тези дни испански медии оповестиха, че някогашният монарх към този момент е отпътувал от Испания за Доминиканската република. Миграционната работа на тази страна обаче съобщи, че последното посещаване на Хуан Карлос там е било от 28 февруари до 2 март. В момента няма публична информация къде е отпътувал той. Имаше и известия, че може би е в Португалия, напомня ТАСС.

Според представители на испанското държавно управление изгнанието на Хуан Карлос е бяга от правосъдие
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР