Бившият иконом на крал Чарлз разкри защо принцеса Юджини не

...
Бившият иконом на крал Чарлз разкри защо принцеса Юджини не
Коментари Харесай

Защо принцеса Юджини „не иска да поема повече кралски задължения“ според бившия иконом на крал

Бившият иконом на крал Чарлз разкри за какво принцеса Юджини „ не желае да поема повече кралски отговорности “ - защото тя желае да построи личната си кариера.

Твърди се, че тя „ не е склонна “ да се ускори и да поеме повече отговорности, откакто Чарлз и принцеса Кейт се отхвърлиха да се появяват обществено поради лекуването им на рак. Но това значи, че фамилията обезверено търси други членове, които да поемат социална работа. Грант Харолд, който е бил нает от Чарлз в продължение на седем години в предходната си роля като принц на Уелс, споделя, че младата принцеса не желае да натрупа нищо повече в чинията си в този миг.

Харолд сподели на New York Post: „ Принцеса Юджини евентуално е внимателна да се заеме с кралските отговорности, тъй като това лишава целия ви живот. Видях графиците и не можете да го включвате и изключвате. " Юджини и брачният партньор Джак Бруксбанк, които посрещнаха втория си наследник, Ърнест, през май 2023 година, не са подготвени за условията, които това включва, сподели той.

То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР