Бившият играч от НБА и настоящ анализатор Кендрик Пъркинс тотално

...
Бившият играч от НБА и настоящ анализатор Кендрик Пъркинс тотално
Коментари Харесай

Кендрик Пъркинс с жестока атака по Ню Йорк Никс и Джеймс Долан

Бившият състезател от НБА и сегашен анализатор Кендрик Пъркинс тотално се подигра със притежателя на Ню Йорк Никс Джеймс Долан и самата организация. Пъркинс употребява това, че от Никс не направиха публично изказване за наболелия проблем с расовата дискриминация, както другите тимове, а от горната страна на всичко в интернет пространството се популяризира известие на Долан, който упорства да се резервира безмълвие. Това подразни Пъркинс и той атакува Долан и Никс в ефира на The Jump.

" Нищо не ме изненадва толкоз, щом става въпрос за Джеймс Долан. Ако желаете да се отнесете с почитание, наричайки го " Джеймс Л. Долан ", уверете се, че Л-то значи " lost " (б.р - изгубен), тъй като той е в действителност загубен. Сега е отпред на най-ценната организация в НБА и има шанса да приказва за гражданските права на хората, само че още веднъж се издъни.

James “Cupcake” Dolan is a small reason why we are having a Blackout Tuesday...the New York Knicks are the most Valuable Franchise in the NBA and decided not to use the Platform to address Civil Rights and what’s going on in America!!! So I addressed them. #NoJusticeNoPeace pic.twitter.com/tO3KuGlF0A
— Kendrick Perkins (@KendrickPerkins) June 2, 2020
Разочароващо е, тъй като Ню Йорк Никс са най-слабото звено в НБА. Те не акцентират какво значи НБА. НБА не е единствено баскетбол. Лигата съставлява приятелство. И познайте какво, на Джеймс Долан и Ню Йорк Никс им липсват и двете категории ", съобщи Пъркинс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР