Бившият играч на ЦСКА - Тиаго Силва, който в момента

...
Бившият играч на ЦСКА - Тиаго Силва, който в момента
Коментари Харесай

Тиаго Силва: В България не харесаха играч, който сега струва 30 млн. евро

Бившият състезател на ЦСКА - Тиаго Силва, който сега се изявява като футболен сътрудник, разяснява равнището на Първа лига и за какво до момента негови клиенти не са заиграли в нашия шампионат.

"Хората, от които зависи мои футболисти да бъдат трансферирани в България, споделят, че моите момчета не стават. Няма нищо. Аз не се тормозя. Нека вземат играчи, каквито си желаят. Гледат видео и вземат решение. Само ще разкрия, че бях предложил Алекс Телес. Не видяха нищо в него. Сега е в Порто, който ще го продаде за минимум 30 млн. евро ", разкри Силва пред "Меридиан Мач ".

"Млади бразилци са идеални за българското състезание. Да ги вземат на по 17-18 години. Момчета, които ще могат да се развият и след една година или две да бъдат продадени преференциално. Като цяло българските тимове би трябвало да работят с по-млади играчи. На по 20-21 години. Така по-лесно ще могат да се устоят от прехвърляния ".

"Следя Първа лига, само че равнището спадна доста. Лудогорец само съумява да взема играчи на равнище, които са класа. Няма по какъв начин да искаш голмайстор, който в действителност да вкарва голове и да има заплата под 40-50 хиляди евро. За да имаш сполучлив състезател, той би трябвало да има опит и в мощни тимове, както и против мощни противници ", добави някогашният състезател на "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР