Бившият играч на Манчестър Юнайтед Анхел Гомес може да се

...
Бившият играч на Манчестър Юнайтед Анхел Гомес може да се
Коментари Харесай

Напуснал “Олд Трафорд” отива в клуб от Лига Европа

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед Анхел Гомес може да се приесъедини към тима на Лил, оповестяват медиите във Франция. Според RMC Sport тимът от Лига 1 към този момент води договаряния с англичанина.

Полузащитникът напусна “червените дяволи” като свободен сътрудник предишния месец, откакто двете страни не съумяха да се схванат за нов контракт. 19-годишният Гомес стартира футболния си път в академията на Юнайтед, когато е още единствено на 6 години, и не е играл за различен клуб. Той има на сметката си 10 мача за първия отбор Юнайтед през този сезон без нито един гол или асистенция.

Лил от своя страна търси нови попълнения за офанзивата на отбора, откакто съвсем несъмнено Виктор Осимен и Жонатан Иконе ще изоставен клуба. Французите са подготвени да предложат на Гомес постоянно присъединяване в първия състав, както и мачове на европейско равнище. Лил съумя да се класира за Лига Европа, като изоставаше единствено на 1 точка от третото място, което дава право на присъединяване в Шампионска лига, преди сезонът във Франция да бъде пресечен поради настъпилата пандемия с ковид.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР