Бившият играч на Ливърпул Филип Деген е бил главният виновник

...
Бившият играч на Ливърпул Филип Деген е бил главният виновник
Коментари Харесай

Бивш играч на Ливърпул е с главната роля за трансферите на Кабак и Мустафи

Бившият състезател на Ливърпул Филип Деген е бил основният провинен за прехвърлянията на Озан Кабак в Ливърпул и Шкодран Мустафи в Шалке 04 в последните часове на януарския трансферен прозорец. Това разкри наставникът на последния в Бундеслигата Кристиан Грос. Както е известно, на 1 февруари турският национал мина от “Фелтинс Арена” на “Анфийлд” чартърен с алтернатива за откупуване, с цел да може незабавно по-късно 28-годишният немец да смени Арсенал с “кралскосините” посредством свободен трансфер.

“Деген има супер връзки във футбола. Без него Мустафи нямаше да пристигна при нас. Той дойде, тъй като Филип се обади на Юрген Клоп. Деген знаеше, че Ливърпул си търси централен защитник и по тази причина попита дали отборът се интересува от Кабак. Така че Филип знаеше, че Шалке би могъл да прати Кабак в Ливърпул, а Мустафи да се озове при нас. При всички положения, прехвърлянията на Кабак и Мустафи станаха с помощта на напъните на Деген. Те обаче са изцяло самостоятелни финансово един от друг”, призна Грос пред “Блик”.
Gross: " And he asked whether Liverpool was interested in Ozan Kabak – so Philipp knew that Schalke could possibly give Kabak to Liverpool – and he could bring Mustafi to Schalke. "
— Anfield Watch (@AnfieldWatch)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР