Бившият играч на Левски и любимец на феновете Емил Ангелов

...
Бившият играч на Левски и любимец на феновете Емил Ангелов
Коментари Харесай

Бабангида: Девет контроли са много - почти един полусезон

Бившият състезател на Левски и любим на почитателите Емил Ангелов - Бабангида съобщи пред " Мач Телеграф ", че съгласно него деветте оповестени от " сините " контроли са доста, само че въпреки всичко те ще дадат опция на треньора Николай Костов да опитва със състава и футболистите.

Той разяснява и възможните прехвърляния на главните играчи на клуба Хосе Кордоба и Роналдо.

" Девет контролни мачове са много и допускам, че през това време ще се пробват доста играчи. Ще се даде късмет и на момчета, които имат по-малко игрово време. Целта е тъкмо това. Да се видят и нови футболисти и да се реши дали ще паснат на стила на Левски. Така си мисля. Но, в случай че би трябвало да сме почтени - девет другарски мача са доста. Това е съвсем половин сезон. Има концепция за това и щабът по този начин е решил. Колкото до това дали ще натежи възможна продажба на някои съществени играчи, следва да разберем.

Има интерес към Кордоба и Роналдо. Те имаха мощни интервали и надлежно такива, в които не се представяха на нужното равнище, само че в последна сметка, в случай че управлението е решило, че те няма с какво повече да оказват помощ, е редно да бъдат продадени. Всеки добре развъртян клуб с добър маркетинг и ръководство работи по този метод. Няма футболисти, които остават до края на кариерата си в даден клуб. Ако сумите устройват клуба, е добре да се продадат. Няма да се изненадам, в случай че това стане. Понякога се случва да си зададем въпроса, откакто продадем съответен състезател - дали ще намерим различен с неговите качества, или по-добър. Накрая се случва това, че се намира. Кордоба преди да пристигна в Левски беше запаса във втородивизионния Етър. В последна сметка се трансформира в дирек в отбраната. Той се разви добре и сподели доста. Нищо не се знае. Може да се откри два пъти по-добър състезател за по-малко пари. Футболът е забавна игра и ненадейно от време на време удряш джакпот ", съобщи Ангелов.
 Бабангида: Не е обикновено Левски да бъде подвластен от Уелтън
Бабангида: Не е обикновено Левски да бъде подвластен от Уелтън

Вярва в добра селекция

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР