Бившият играч на Индиана Пейсърс и Торонто Раптърс Антонио Дейвис

...
Бившият играч на Индиана Пейсърс и Торонто Раптърс Антонио Дейвис
Коментари Харесай

Антонио Дейвис: Реджи Милър щеше да бележи по 30 точки на мач само с тройки в днешно време


Бившият състезател на Индиана Пейсърс и Торонто Раптърс Антонио Дейвис подсети на аудиторията, че когато става дума за стрелци от далечно разстояние, полемиките няма по какъв начин да минат без името Реджи Милър. Дейвис, който играе дружно с Реджи в тима на Пейсърс през 90-те, е сигурен, че някогашният му съотборник би се приспособил още по-добре към изискванията на игра в днешно време.

Reggie Miller was DOMINANT in the 1990s. What if he played today in 2020? Antonio Davis (@jusad34) sees him averaging 30+ on threes alone!

Agree or disagree?

FULL INTERVIEW in bio with the great Antonio Davis: https://t.co/7qnIHiKlpR pic.twitter.com/aUJR7z3Mhg
— NBA Buzz (@OfficialNBABuzz) August 4, 2020
“Виждате какво вършат момчета като Клей, Стеф и Лилард. Но 201-сантиметровият Реджи беше един от тези играчи, които в случай че имаха пространство пред себе си, изстрелваха топката толкоз високо, че нямаше по какъв начин противника да я блокира. Отделно, стрелбата му беше в действителност точна. Не си представям какво би станало, в случай че му се дават благоприятни условия, каквито имат играчите в днешно време. Той щеше да вкарва по 30 точки единствено с тройки. Никога не се плашеше да стреля, имаше чудесна работа с крайници. Единствената разлика сега е стрелбата от дрибъл, само че даже това нямаше да е проблем за него ", изясни участникът в " Мача на звездите " през 2001-а в подкаста на NBA Buzz.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР