Бившият холивудски филмов магнат Харви Уайнстийн беше осъден на още

...
Бившият холивудски филмов магнат Харви Уайнстийн беше осъден на още
Коментари Харесай

Осъдиха Харви Уайнстийн на още 16 години затвор

Бившият холивудски кино магнат Харви Уайнстийн беше наказан на още 16 години затвор в Лос Анджелис в четвъртък по обвинявания в обезчестяване и полово посягане от 2013 година, съобщи Би Би Си.

70-годишният към този момент излежава 23-годишна присъда от съда в Ню Йорк. Повече от 80 души са създали изказвания за обезчестяване и непозволено държание на Уайнстийн, датиращи от края на 70-те години на предишния век. Той отхвърли обвиняванията.

На 19 декември правосъдното журито в Лос Анджелис осъди Уайнстийн по едно обвиняване за обезчестяване и две обвинявания за полово посягане против модел и актриса, известна единствено като " Джейн Доу 1 ", с цел да отбрани анонимността си. Жертвата откри, че Уайнстийн я е нападнал в хотелска стая по време на италиански кино фестивал в Лос Анджелис през февруари 2013 година Уайнщайн беше оневинен по време на същия развой за полово принуждение против различен обвинител. Журито не съумя да излезе с присъда по три други обвинявания за полово посягане, в това число едно, включващо Дженифър Сибел Нюсъм, брачната половинка на губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм. Беше оповестена неточност.

Вероятно той ще апелира присъдата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР