Бившият холандски национал Уесли Снайдер направи любопитно изказване. Той смята,

...
Бившият холандски национал Уесли Снайдер направи любопитно изказване. Той смята,
Коментари Харесай

Уесли Снайдер: Можех да съм на нивото на Меси и Роналдо, но не исках

Бившият холандски национал Уесли Снайдер направи любопитно изявление. Той счита, че е имал качествата да играе на едно равнище с Лионел Меси и Кристиано Роналдо, само че в действителност в никакъв случай не се е стремил към това.

“Ако се раздавах на 100% и бях достигнал максимума на опциите си, щях да съм на нивото на Меси и Роналдо. Но не желаех. И не скърбя за това. Хората постоянно ми споделят, че съм заслужавал “Златната топка” през 2010 година. Аз им отговарях, че тогава завоювах Шампионската лига, което за мен е по-ценно. Винаги съм бил екипен състезател и съм отдавал по-голямо значение на трофеите на тима, а не на самостоятелните постижения”, показа Снайдер в изявление за FOX Sports.

| " Als ik er 100% voor had geleefd, had ik in het rijtje met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi gestaan "

De Jaren van Perez: Wesley Sneijder
FOX Sports 1 pic.twitter.com/SquHJU8phQ
— FOX Sports (@FOXSportsnl) 20 ноември 2019 година 35-годишният някогашен халф се отхвърли от футбола предишното лято. За последно той носи екипа на катарския Ал Гарафа. Преди това Снайдер игра за Аякс, Реал Мадрид, Интер, Галатасарай и Ница.

Холандецът записа 134 мача и 30 гола за националния отбор на “лалетата”, с който стигна до сребърни и бронзови медали на финалите на международните шампионати през 2010 и 2014 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР