Бившият хегемон на волейбола в Италия Итас Трентино (Тренто) ще

...
Бившият хегемон на волейбола в Италия Итас Трентино (Тренто) ще
Коментари Харесай

Тренто с трансферен удар!

Бившият хегемон на волейбола в Италия Итас Трентино (Тренто) ще направи сериозен трансферен удар за новия сезон.

Според авторитетното бразилско издание Globo Esporte, един от най-хубавите посрещачи в света Рикардо Лукарели се съгласил да премине в Тренто.

Олимпийският първенец с Бразилия от Рио 2016, който през последните няколко сезона игра за бразилския Таубате, се чака да се причисли към Тренто след подновяването на италианската Суперлига, което ще стане след края на пандемията от ковид.

В случай на рестарт на настоящия сезона, то Лукарели ще може да помогне на новия си тим в плейофите в Суперлигата на Италия.

„ Лукарели искаше да отиде в Европа. Той даже не искаше да договаря да остане в Таубате. Тъй като това беше желанието му, да отиде и да играе в Италия, ние приехме. Той би трябвало да се причисли към новия си тим след края на изключителното състояние в Италия и след и когато Тренто възобнови активността си”, съобщи мениджърът на Таубате Рикардо Наваяс и добави, че в Таубате още не са търсили заместител на Рикардо Лукарели.

28-годишният посрещач на националния тим на Бразилия Лукарели беше един от идолите на почитателите на Таубате. Той беше притеглен в клуба през 2015 година и завоюва няколко трофеи с тима.

Очаква се Рикардо Лукарели да подпише 2-годишен контракт и да размени в Тренто американеца Аарън Ръсел, който напуща и минава в Пиаченца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР