Бившият халф на Ювентус Клаудио Маркизио не отхвърли възможността да

...
Бившият халф на Ювентус Клаудио Маркизио не отхвърли възможността да
Коментари Харесай

Маркизио обмисля треньорска кариера

Бившият халф на Ювентус Клаудио Маркизио не отхвърли опцията да се насочи към кариера на треньор. 33-годишният футболист е без тим от лятото, откакто разтрогна с съветския Зенит Санкт Петербург. Преди това той игра 12 години за италианския хегемон, чийто младеж е. С екипа на " бианконерите " той е спечелил 16 трофея, като измежду тях блестят седем трофеи в Серия А и 4 купи на Италия.

" Не изключвам нищо, само че към момента не съм взел изрично решение ", споделя Маркизио пред " Дейли Мейл ". Той споделя също, че е имало интерес през годините към него от британски тимове, само че е останал правилен на " Старата госпожа ".

" Лампард и Джерард ми бяха идоли, тъй че постоянно гледах шампионата на Англия. Ритъмът на играта, физическата подготовка на играчите, атмосферата на техните мачове постоянно ме изумяваха. Можех да играя във Висшата лига, в случай че не бях мечтал да продължа цялата си кариера в Ювентус. Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси имаха интерес към мен, само че договарянията по този начин и не стигнаха до финалния стадий ", споделя Маркизио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР