Бившият халф на Мариян Огнянов не вярва да се стигне

...
Бившият халф на Мариян Огнянов не вярва да се стигне
Коментари Харесай

Мариян Огнянов: Не виждам как Левски може да последва съдбата на ЦСКА

Бившият халф на Мариян Огнянов не има вяра да се стигне до банкрут на " сините ". Мацата призна, че е харесал играта на футболистите на против различен негов някогашен отбор -. Звездата на счита, че е точният човек за клуба от " Герена ".

" Не имам вяра, че в Левски може да се случи нещо като в ЦСКА. Видяхме почитателите какво направиха при започване на годината и не престават да го вършат. Не се сещам за различен човек с изключение на господин Сираков, който може да извади Левски от тази сложна обстановка. Достатъчно доста е постигнал - и като футболист, и като началник. Доказал е какво може във футбола.
Срещу ЦСКА 1948 видяхме един друг Левски. Всички, които обичат тима, бяха въодушевени от играта. Страшно усещане ми направиха братята Цоневи, които заредиха всички с своята сила. Виждаме и играта на. Той е друг футболист от това, което беше преди няколко месеца. Не виждам по какъв начин Левски може да стигне до банкрут ", сподели Мариян Огнянов в " Студио Дерби ". efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Левски 3:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР