Бившият халф на Левски Викторио Павлов сподели мнението си за

...
Бившият халф на Левски Викторио Павлов сподели мнението си за
Коментари Харесай

Викторио Павлов: Чувам, че нещата в Левски отиват към фалит

Бившият халф на Левски Викторио Павлов показа мнението си за бурните събития на " Герена ". Той разгласи информация, че " сините " са пред банкрут. Ето какво сподели още новият ментор на Нефтохимик:

" За жал, да ви кажа почтено, от това, които слушам и виждам, нещата не са добре. И отиват на зле - такава ми е информацията. Не желая да го споделям, само че отиват на зле. Надявам се, че ще се откри човек, който да пристигна и да дава пари. Футбол се прави не с пари, а с доста пари.

В Левски трябват голямо доста пари. Сираков взе акциите, само че единствено с тях не може да устоя клуба. Прави всичко допустимо. Знам, че е човек, който дава благо и драго Левски да го има. Но не виждам никаква раздвиженост в чисто финансов аспект.

В момента е някаква мъка, която не знам по какъв начин ще свърши. Надявам се да свърши по-най-добрия метод за Левски. Но и това с почитателите не е решение. Клуб като Левски не може да се устоя по този начин. Трябва да се откри главен спонсор, който да стабилизира нещата.

Не мога да кажа каква е вероятността Левски да последва ориста на ЦСКА. Това, което слушам обаче е, че нещата отиват натам. Дано да не отидат. Не мога да кажа сигурно. Дай Боже да се откри тази седмица или другата човек, който да избави нещата ", съобщи Викторио Павлов пред " Котаспорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР