Бившият халф на Левски Мариян Огнянов не вярва да се

...
Бившият халф на Левски Мариян Огнянов не вярва да се
Коментари Харесай

Мацата: Не вярвам, че в Левски може да се случи нещо като в ЦСКА

Бившият халф на Левски Мариян Огнянов не има вяра да се стигне до банкрут на " сините ". Мацата призна, че е харесал играта на футболистите на Георги Тодоров против различен негов някогашен отбор - ЦСКА 1948. Звездата на Левски (Лом) счита, че Наско Сираков е точният човек за клуба от " Герена ".

" Не имам вяра, че в Левски може да се случи нещо като в ЦСКА. Видяхме почитателите какво направиха при започване на годината и не престават да го вършат. Не се сещам за различен човек с изключение на господин Сираков, който може да извади Левски от тази сложна обстановка. Достатъчно доста е постигнал - и като футболист, и като началник. Доказал е какво може във футбола.

Срещу ЦСКА 1948 видяхме един друг Левски. Всички, които обичат тима, бяха въодушевени от играта. Страшно усещане ми направиха братята Цоневи, които заредиха всички със своята сила. Виждаме и играта на Стайн Спиерингс. Той е друг футболист от това, което беше преди няколко месеца. Не виждам по какъв начин Левски може да стигне до банкрут ", сподели Мариян Огнянов в " Студио Дерби ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР