Бившият халф на Левски - Дарко Тасевски е на мнение,

...
Бившият халф на Левски - Дарко Тасевски е на мнение,
Коментари Харесай

Тасевски: В Левски имаше двама-трима, които не знаеха защо са на терена срещу ЦСКА

Бившият халф на Левски - Дарко Тасевски е на мнение, че в снощното дерби с ЦСКА, в състава на " сините " е имало двама-трима футболисти, които не са знаели защо са на терена. Ето какво сподели той:

" Не мога да кажа, че нападателите на Левски са били ефикасни, защото първите два гола паднаха по виновност на Бусато. Много се писа за него по вестниците, само че виждаме, че не става въпрос за чак толкоз добър вратар. Али Соу си има персонален живот. Щом му е бил почивен ден, няма значение. Нека вкарва голове и да излиза, където си желае, както се споделя.

Не съм склонен с мнението на Гошо Тодоров. Сигурен съм, че Хубчев е имал задоволително време преди този момент да ги вдигне физически. Не имам вяра, че грешките на Левски през вчерашния ден са плод на липса на физическа подготовка. Още със самото излизане би трябвало да си надъхан за дербито ЦСКА - Левски.

Беше изненада за мен, че Тиаго не стартира титуляр за ЦСКА. Той може да донесе изненадата. Бях сюрпризиран от стартовия състав на Левски. Имаше двама-трима от Левски, които не знаеха какво вършат на терена. Дени Алар не му виждам мястото в халфовата линия. Няма я изненадата, скоростта, извеждащия пас...Там беше грешката на " сините ", сподели Тасевски в предаването " Арена Спорт " по БНТ1.
 Георги Тодоров ще може да разчита на един от водачите на Левски във вторник
Георги Тодоров ще може да разчита на един от водачите на Левски във вторник

Живко Миланов ще играе против Локомотив (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР