Бившият халф на , който в момента е играч на

...
Бившият халф на , който в момента е играч на
Коментари Харесай

Ерера: Манчестър Юнайтед не ми показа любовта, която заслужавах

Бившият халф на, който сега е състезател на, призна, че не е почувствал любовта от предходния си клуб, която самият испанец счита, че е заслужавал. Бившият състезател на мина на " Парк де Пренс " през предишното лято, откакто не съумя да се споразумее с управлението на " алените дяволи " за нов договор. Тази вечер Ерера евентуално ще стартира като титуляр за ПСЖ в дуела против Манчестър Юнайтед от Група Н на Шампионската лига.

" Нямах желание да напущам клуба, тъй като бяха благополучен там, както съм благополучен в този момент и тук. Не е загадка. Исках контракт за повече от една година, само че чаках повече от борда след третия ми сезон в клуба, в който бях определен и за Играч на годината. Те въобще не пристигнаха да приказваме, даже не ми се обадиха. Това бе най-болезнено за мен, тъй като усещах, че дадох всичко. Имам голямо почитание към Ед Уудуърд и към борда. Те постоянно са се отнасяли с мен фантастично. Знам, че те желаят най-хубавото за Манчестър Юнайтед, само че от време на време във футбола, в живота, а и във всяка компания по света хората не мислят по идентичен метод. Ако видя Ед, ще го прегърна. Ние просто имахме друго мнение за Манчестър Юнайтед и за това какво съгласно мен трябваше да направи клуба.

Искам всички да схванат, че в това нямаше нищо персонално. Такъв е животът. Но е истина, че след третия ми сезон, когато станах Играч на годината и имах уважението и любовта на почитателите, не почувствах тази обич от клуба ", съобщи Ерера. Шампионска Лига кръг, вторник 20 октомври  Пари Сен Жермен 22:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР