Бившият халф на Атлетико Мадрид Милинко Пантич, който бе един

...
Бившият халф на Атлетико Мадрид Милинко Пантич, който бе един
Коментари Харесай

В Атлетико не смятат, че Реал ще подцени дербито на Мадрид

Бившият халф на Атлетико Мадрид Милинко Пантич, който бе един от героите на отбора при спечелването на дубъл в Испания в края на 90-те години, разяснява обстановката в тима.

" Атлетико направи чудноват сезон. Липсваше ни шанс, загубихме доста точки в семействата си против тимове от долната половина на класирането, което ни наказа. Отборът обаче би трябвало да се вдигне и да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига, което е фундаментално ", сподели сърбинът пред организация EFE.

" Дербитата постоянно са специфични, тимовете желаят да победят. Не мисля, че тимът на ще излезе провиснал и без напрежение по-късно, което стана на мача с. обаче би трябвало да завоюва трите точки и благодарение на публиката ", разяснява той преди дербито на.

" Има неща в живота, които нямат никакво пояснение, като това, което се случи с. Виждал съм толкоз странни неща във футбола, само че това на Реал Мадрид бе изненадващо. Големите тимове обаче имат тези качества ", счита той. " Има играчи на, които не направиха добър сезон, само че е невероятно човек да се съмнява в. Той към момента си остава един от най-хубавите нападатели в света ", сподели още Милинко Пантич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР