Бившият халф на Арсенал и Барселона Алекс Сонг разкри неприятни

...
Бившият халф на Арсенал и Барселона Алекс Сонг разкри неприятни
Коментари Харесай

Алекс Сонг: Бях принуден да живея на клубната база на Рубин

Бившият халф на Арсенал и Барселона Алекс Сонг разкри неприятни детайлности от 2-годишния си престой в Рубин. При идването си в Казан на него му била обещана къща, само че след шест месеца в хотел той бил заставен да живее в клубната база.

“Когато подписах, ми споделиха, че ще ми дадат къща, само че след това месеците си отминаваха, а аз си нямах такава. Накрая ме изнесоха от хотела и трябваше да пребивавам в клубната база. От клуба продължаваха да ми споделят, че чакат да довършат къщата. Един ден си поговорих с един от отговорниците за това и той ми сподели, че никой не го е натоварвал с такава задача. Прекарвах времето си, седейки в стаята ми и в никакъв случай не светвах лампата. Винаги бях на компютъра ми и без телевизия, тъй като нищо не разбирах на съветски. Целият ми живот се основаваше на един компютър и един телефон, а това не е здравословно. Да бъда почтен, не знам за какво не употребих осветлението”, показа Сонг пред британския “Телеграф”.
Alex Song forced to live at training ground during Rubin Kazan nightmare https://t.co/pefb5yliha pic.twitter.com/IQWxY8W08A
— Mirror Football (@MirrorFootball) November 14, 2018 Отлъчен от състава за четири месеца, той размишлява върху аргументите за това. “Смятам, че желаеха от скъпоплатените играчи да изоставен и по тази причина престанаха да ни заплащат. От клуба ми споделяха, че парите ще постъпят в сметката ми, само че това в никакъв случай не се случваше. Имах ипотеки и други разноски, които трябваше да продължа да заплащам. Имах ипотека в Лондон и банката питаше за парите ми. Това беше най-лошата част. Казан е прелестно място. Има положителни заведения за хранене и хората са приятни, само че в никакъв случай не излизах, тъй като нямах другари. Хранех се единствено в клубната база и постоянно бях самичък. Полудявах. Не плачех, само че бях доста уплашен. Загубих една година от кариерата ми в Русия. Сега още веднъж играя и съм благополучен. Тук всичко е наред. Семейството ми е с мен”, добави актуалният състезател на швейцарския Сион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР