Бившият халф на Арсенал Еманюел Пти се присъедини към феновете

...
Бившият халф на Арсенал Еманюел Пти се присъедини към феновете
Коментари Харесай

Еманюел Пти разкритикува Арсенал заради Давид Луис и загубата от Брайтън

Бившият халф на Арсенал Еманюел Пти се причисли към почитателите на лондончани, които остро разкритикуваха клуба поради новия контракт на бранителя Давид Луис, който разочарова с изявите си с екипа на отбора. Той също по този начин разкритикува държанието на играчите на “артилеристите” по време на загубата с 1:2 от Брайтън.

“Давид Луис не е първокласен футболист от три години. Но не съм сюрпризиран, че в Арсенал му дадоха нов контракт, защото съм доста отчаян от интензивността на клуба на трансферния пазар. Ако бях Давид Луис, несъмнено, че щях да подпиша нов договор. Също по този начин щях да изказвам благодарствена молитва за шефовете на Арсенал всяка заран. Дори при последната му купа на Англия с Челси той към този момент не беше същият състезател. Този човек е изгубил нещо от себе си. За да бъда почтен, това е смешка. Намерете някои подобаващи бранители. Да не ми казвате, че няма никакви млади и надарени бранители на пазара? Просто не разбирам това.
Emmanuel Petit labels Arsenal ‘clueless’ and tells players: ‘Shut the f*** up’ https://t.co/rEHZf9Lmc0
— The Independent (@Independent) June 24, 2020 Дали някой си мисли, че шефовете на Арсенал знаят какво вършат във връзка с футболните неща? През последните няколко години те похарчиха много за прехвърляния и привлякоха някои сносни играчи. Но не знам какви са техните цел или план за бъдещето. Сега ситуацията е доста по-лошо, в сравнение с в последните години при Арсен Венгер. Какъв е смисълът да бъдеш измежду най-богатите клубове на планетата без да имаш визия?  Арсенал удължи контракта на Давид Луис Арсенал наподобяват като несъвършен тим без воля, яд или горделивост. Видях ги против Брайтън в края на мача, пробвайки се да се сбият с Неал Мопе, само че това просто ме разсмя. Вие ме разсмивате, момчета, в действителност. Млъкнете, по дяволите, и правете верните неща на терена. Срещу Брайтън бях толкоз сърдит поради държанието на играчите, че ми се искаше да бъда в съблекалнята и да кажа на някого: “Млъкни, по дяволите, за кого се мислиш, по дяволите?” Никой в тима не го прави. Няма нито водачи, нито характери.  " Каква насмешка " - мнението на почитателите на Арсенал за новия контракт на Давид Луис Водеха с 1:0 като посетители, знаейки че всяка точка е витално значима за класиране в Европа, а изпуснаха мача по подобен метод. След края на дуела пък отидоха при Мопе, с цел да го обвинят за случилото се с Бернд Лено. Такива неща се случват във всеки мач. Опитват се да избегнат персонална отговорност. Просто желая да им кажа едно нещо: борете се по време на срещата, вършете си работата. Желая триумф на Микел Артета, тъй като мисля, че е първокласен управител. Но както беше при Унай Емери и Венгер, какво да прави с тези играчи?”, съобщи Пти пред Paddy Power.
Премиър лийг 30 кръг, събота 20 юни  Брайтън 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР