Бившият халф на Арсенал Джак Уилшър споделя, че очакванията към

...
Бившият халф на Арсенал Джак Уилшър споделя, че очакванията към
Коментари Харесай

Уилшър сподели как напускането на голямо трио се е отразило на Арсенал

Бившият халф на Арсенал Джак Уилшър споделя, че упованията към Арсенал са намаляли фрапантно след напускането на триото Самир Насри, Сеск Фабрегас и Робин Ван Перси.

Англичанинът засяга интервала сред 2011-та и 2013-та година, когато единствено за две години напущат както тримата гореизброени, по този начин и Гаел Клиши и Емануел Адебайор. Уилшър не скри, че това много е отслабило тима за идващите сезони.

"Играчите започваха да задават въпроси. Насри и Ван Перси се чудеха за какво огромни имена напущат, откакто сякаш би трябвало да се борим за купата във Висшата лига. Бях непосредствен с Насри и той ми сподели, че е мъчно да откаже на Сити, които тогава строяха шампионски тим ", стартира някогашният халф на "топчиите ".

"Разбирах какво споделя, само че и ме болеше, тъй като той беше толкоз добър състезател. Можеше да се подобрим още повече с него в тима и спомените за моментите, в които сме били близо до шампионската купа също се появяват ".

"Ако Сеск беше останал, то вероятно щяхме да стартираме да привличаме и по-високопрофилни имена. След като си потегли обаче го направиха още доста играчи ", приключи Уилшър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР