Бившият губернатор на американския щат Арканзас Ейса Хъчинсън съобщи в

...
Бившият губернатор на американския щат Арканзас Ейса Хъчинсън съобщи в
Коментари Харесай

Ексгубернатор и критик на Тръмп ще се бори за номинация на републиканците

Бившият губернатор на американския щат Арканзас Ейса Хъчинсън заяви в неделя, че ще се кандидатира за президент през 2024 година, Той ще се стреми да бъде алтернативата за републиканците, които не поддържат някогашния държавен глава Доналд Тръмп за нов мандат, заяви АП. Отбелязва се, че Хъчинсън е прочут критик на Тръмп. 

Хъчинсън посочи в изявление за " Тази седмица " на ABC, че ще направи публично известие по-късно през април в Арканзас.

" Кандидатирам се, тъй като имам вяра, че съм подобаващият миг за Америка, верният претендент за нашата страна и нейното бъдеще, съобщи той. Не имам вяра, че Тръмп би трябвало да бъде идващият водач на страната ни ".

По думите му, в този момент Тръмп би трябвало да се откаже от президентската конкуренция и да се концентрира върху правните си провокации, макар че не чака от него да го направи.  Съдебният развой би трябвало да се организира и идващите 18 месеца от акцията не би трябвало да се концентрират единствено върху правните проблеми на Тръмп.

72-годишният Хъчинсън напусна поста през януари след осем години като губернатор . Той ускори рецензиите си към някогашния президент през последните месеци, като дефинира номинацията на Тръмп за президент " най-лошия сюжет " за републиканците и сподели, че това евентуално ще облагодетелства възможностите на президента Джо Байдън през 2024 година
 За два дни Доналд Тръмп събра рекордни дарения
За два дни Доналд Тръмп събра рекордни дарения

Бившият президент се похвали с $5 млн. доходи

Припомняме, че Тръмп получи дарения на стойност над 5 милиона $ за последните 48 часа, откогато му беше повдигнато обвиняване в Манхатън. За два дни той събра рекордни дарения.

Кампанията разгласи на 1 април, че една четвърт от даренията през първите 24 часа са направени от донори, които за първи път подаряват на републиканския политик.

Средният размер на вноската е 34 $. Поддръжници от всички 50 американски щата са създали дарения в границите на пет часа след публикуването на новината за обвиняването, оповестиха от акцията.

Междувременно неотдавнашно изследване на Fox News сподели, че Доналд Тръмп е удвоил преднината си пред Рон ДеСантис , най-близкия си противник, до 30 пункта в конкуренцията за републиканската номинация.
 Тръмп разгласи съперниците си за по-голяма опасност за Съединени американски щати от Китай
Тръмп разгласи съперниците си за по-голяма опасност за Съединени американски щати от Китай

Решен е да преодолее обвиняванията против него

Проучването беше извършено дни откакто беше обявено, че Тръмп е на ръба на обвиняването.

Окръжната прокуратура в Манхатън проверява някогашния президент по отношение на хипотетичната му роля в загадка скица за заплащане на пари и прикриване на аферата си със звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс. Тя датира от президентските избори през 2016 година и Тръмп отхвърля да има виновност.

Тръмп постоянно е определял другите следствия към него " лов на вещици ", пробвайки се да повлияе на публичното мнение върху тях, представяйки себе си като жертва на това, което той твърди, че са политически следствия, водени от прокурори от Демократическата партия.

Сред претендентите на републиканците са също по този начин някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли и предприемачът Вивек Рамасвами. Сенатор Тим Скот от Южна Каролина и някогашният държавен секретар Майк Помпео са измежду тези, които към момента обмислят кандидатурите си.
 Доналд Тръмп плаши, че ще го арестуват до дни
Доналд Тръмп плаши, че ще го арестуват до дни

Предупреждава, че ще бъде задържан във вторник идната седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР