Бившият грузински премиер и губернатор на Одеса Михаил Саакашвили отхвърли

...
Бившият грузински премиер и губернатор на Одеса Михаил Саакашвили отхвърли
Коментари Харесай

Саакашвили не прие предложението на Кличко да се присъедини към партия УДАР

Бившият грузински министър председател и губернатор на Одеса Михаил Саакашвили отхвърли предлагането на кмета на Киев Виталий Кличко да се причисли към неговата партия УДАР, съобщи ТАСС.

Информацията бе доказана от Кличко, който съобщи, че няма желание да се отхвърля от политическите си проекти по отношение на решението на Саакашвили. " Чета новините във Facebook за нашия съюз със Саакашвили. Без страсти: аз направих жеста. Не трансформирам политическите си проекти ", написа Кличко във Facebook.

Кличко означи, че с предлагането си е оказал поддръжка на Саакашвили в една комплицирана обстановка, макар че доста от последователите на УДАР са приели нееднозначно концепцията някогашният губернатор да се причисли към партията.

Саакашвили се върна в Украйна, откакто новоизбраният украински президент Володимир Зеленски възвърне отнетото му от предходния президент Петро Порошенко украинско поданство.

Саакашвили прикани партията си " Движение на новите сили " да поддържа партията на президента Зеленски " Слуга на народа " на идните парламентарни избори в Украйна на 21 юли.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР