Бившият гримьор на фолкпевицата Емануела – Цецо Андреев, я отсвири

...
Бившият гримьор на фолкпевицата Емануела – Цецо Андреев, я отсвири
Коментари Харесай

Цецо Андреев Отново Не Се Яви На Делото С Емануела

Бившият гримьор на фолкпевицата Емануела – Цецо Андреев, я отсвири в съда. Той не се появи още веднъж и на второто съвещание по делото за клюка, което изпълнителката на “Пайнер” заведе след взаимното им общуване в риалити шоуто “ВИП Брадър”, където той я назова “селянка” и “че е развела целия свят”.

Процесът започва при започване на февруари, като нито един от двамата не се яви персонално в правосъдната зала, а изпратиха юристите си. Така бе и на вчерашното съвещание, като особеното този път бе, че 38-годишната звезда бе подсилила отбраната си с трети юрист.

Делото се води от една от заместник-шефките на Софийския областен съд – Петя Данаилова. Тя бе дала опция на двете страни да реализират съглашение посредством медиация, само че на последното съвещание се оказа, че няма такава, написа в. “Телеграф”.

Адвокатите на пайнерката и майстора на макиажа признаха, че 40 дни нито един не е търсил другия, с цел да се схванат. Сега по предложение на съда страните желаеха отсрочване на делото за извънсъдебно съглашение, което дормално е друго, само че на процедура е същото и в случай че го бяха създали тогава, можеха да си спестят по един адвокатски хонорар.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР