Бившият гръцки футболист Василис Борбокис, който има два сезона в

...
Бившият гръцки футболист Василис Борбокис, който има два сезона в
Коментари Харесай

Василис Борбокис: ПАОК има най-добрите крила в Гърция

Бившият гръцки футболист Василис Борбокис, който има два сезона в ПАОК сред 2000-ата и 2002-а година, разгласи Андрия Живкович и Кирил Десподов за най-хубавите крила в гръцкото състезание. В изявление за Metropolis 95.5 и в предаването „ Трето полувреме “ той сподели, че е доста тъпо, че треньорът Разван Луческу не може да ги употребява и на други позиции.

" Мой любим в отбраната е ганайският ляв бек Баба Рахман. Постепенно се наложи и сподели, че има голям капацитет. За краен бранител има 4 гола и 2 асистенции в 20 мача. Много е потребен като уинг-бек, когато играят с трима бранители в линия ", изясни Борбокис, който е играл на същата позиция, само че от дясно.

" ПАОК има шанс и злощастие да има двама играчи, които играят на една и съща позиция. Има най-хубавите крила в Гърция. Живкович и Десподов са толкоз положителни и е тъпо, че не могат да играят на друга позиция ", съобщи някогашният футболист на ПАОК във връзка с хората в офанзивата.



Борбокис даде мнение и за какво се е стигнало до провалянето от Брюж с 0:1 и какво би трябвало да се прави в отбора, с цел да бъдат отстранени белгийците.

" Трудно е да обновяваш тима на всеки три дни. Какъвто и състав да извадиш, би трябвало да има химия. Мисля, че като държание ПАОК няма да се промени. Нямам визия дали хората в централната линия усещат отмалялост от поредните мачове, само че това ще бъде исторически мач и е значим всеки резултат, който ще им помогне да се класират. Надявам се и хората от Олимпиакос също да преминат в идната фаза ", добави Борбокис, който за последно беше помощник-треньор на Панетоликос.

Накрая гръкът разяснява и борбата за купата в Гърция.

" Разликите в точките са доста близки. АЕК не изглеждаше безапелационен в дербито с ПАОК, което приключи 2:2. Важно е, че съдийството се усъвършенства и всеки рефер свири 50 на 50 ", приключи 55-годишният състезател с два мача в националния отбор на Гърция.



Освен в ПАОК, кариерата му минава в АЕК, както и в британските Дарби Каунти и Шефилд Юнайтед.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР