Бившият голмайстор на ЦСКА, Металург (Перник) и Марек Генади Симеонов

...
Бившият голмайстор на ЦСКА, Металург (Перник) и Марек Генади Симеонов
Коментари Харесай

Две години без футбол за бивш нападател на ЦСКА след екшън и строшен нос

Бившият голмайстор на ЦСКА, Металург (Перник) и Марек Генади Симеонов отнесе грубо наказване от БАМФ Враца. Две години без минифутбол за Генчо! Причината - удар по арбитър от страна на голмайстор, който през 1999 година прониза мрежата на Нюкасъл в шампионата за Купата на УЕФА! Ето и претекстовете за глобата:

" Дисциплинарна комисия на БАМФ Северозапад наказа Генади Симеонов от ФК Диема 2004 Върбешница
с отнемане на спортни права за 2 години считано от 24.07.2020 - до 24.07.2022. Наказанието важи за всички шампионати и лиги от БАМФ - България и интернационалните шампионати проведени от БАМФ. Наказанието не предстои на смяна и оборване или понижаване.

Причина: удар на съдията в дуела от 17 кръг на б група на БАМФ Враца Диема 2004 Върбешница - Кулата. Доклад (без да бъде предизвикан играча наскърбява и търси разпра с противниковите играчи от ФК Кулата, след отсъдено нарушаване. В този миг арбитър се намеси да предотврати това и заплаши играча със изпъждане и санкциониране с углавен картон. След това играчът удари рефера на дуела със глава, от което последва строшаване на носа на основният арбитър! Наказанието е оптимално съгласно Директива за птиците, чл 15 - точка 3: удар - телесна щета, извадено здравно.

Председател на ДК: Иво Цолов
Членове: Славчо Славчов, Александър Александров, Янислав Елисейски, Пламен Петров "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР