Бившият голмайстор на ЦСКА и ЦСКА-София Преслав Йорданов може да

...
Бившият голмайстор на ЦСКА и ЦСКА-София Преслав Йорданов може да
Коментари Харесай

Пирин връща у нас герой от червената приказка през 2016-а

Бившият голмайстор на ЦСКА и ЦСКА-София Преслав Йорданов може да се завърне в родния елита. Нападателят, който е притежател на Купата на България за 2016 година с “армейците” и техен голмайстор с 33 попадения във въпросната акция, е вид за подсилването на офанзивата на борещия се за оцеляването си Пирин (Благоевград), твърди “Тема Спорт”.

28-годишният Йорданов сега е свободен сътрудник, откакто договорът му с казахстанския Ордабаси изтече. Юношата на Спартак (Плевен) мина в клуба от някогашната руска република тъкмо преди година, като за 12 месеца изигра 17 мача и означи 5 гола. Нещо повече, в последния мач за сезона - домакинската победа с 3:2 над Окжетпес, Преслав осъществя и трите гола.
 ЦСКА са носители на купата на България @@@Старши треньорът на “орлетата” Милен Радуканов интензивно търси нападател, откакто водещият изпълнител на отбора - Станислав Костов, подписа с 26-кратния първенец на България Левски. Пречка пред възможното прекосяване на Йорданов на стадион “Христо Ботев” може да се окаже заплатата му. Интерес към него демонстрират още два клуба от Първа професионална лига. Първа лига 21 кръг, неделя 18 февруари  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР