Бившият голмайстор на Локомотив“ (София) Саша Антунович е бил ограбен

...
Бившият голмайстор на Локомотив“ (София) Саша Антунович е бил ограбен
Коментари Харесай

Проститутка обра известен футболист в Баните

Бившият голмайстор на „ Локомотив “ (София) Саша Антунович е бил ограбен от продажница в Минерални бани. 44-годишният някогашен футболист отседнал в хотел в селото с топлата и лековита вода.

44-годишният екстравагантен сърбин самичък споделя във Facebook в какъв креватно-криминален екшън се е забъркал.

Бившият нападател, който игра за столичните „ железничари “ от 2004-а до 2009-а година, написа в обществената мрежа, че е бил дрогиран и ограбен от продажница, която повикал на адрес.

Антунович прекарал прелестно часове с другари в Минерални бани. Като се прибрал в хотела, позвънил на жрица на любовта, която разкрил в профилиран уебсайт за запознанства. Проститутката се самопредлагала за съмнителната цена от 20 лв., само че пияният някогашен голаджия не допускал, че офертата е стръв.

Часове след потреблението, Антунович се събудил гол в леглото и открил неналичието на сериозна сума пари, която имал в портфейла си. Сърбинът твърди, че компаньонката го е дрогирала, сипвайки му скрито някакъв опиум в питието.

" Росица Иванова, този хасковски жумел пристигна на адреса и ме дрогира и окраде. Давам 500 лв. премия за адрес и телефон ", пусна обявата за търсене на проститутката Саша Антунович в известната фейсбук група " Шкембе супа ".

Участвалият във " Вип Брадър " някогашен футболист, е много деен в обществените мрежи. Там той съвсем всеки ден разгласява фотоси от персоналния си живот, най-много от запои с приятели.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР