Бившият голмайстор на Челси Диего Коща пак се заяде с

...
Бившият голмайстор на Челси Диего Коща пак се заяде с
Коментари Харесай

Коща пак нападна Конте: Вижте го къде е сега

Бившият голмайстор на Челси Диего Коща отново се заяде с Антонио Конте, който беше управител на клуба по неговото време на “Стамфорд Бридж”. Испанският национал имаше основна роля за купата през сезон 2016/17 година, само че по-късно беше заставен да напусне поради утежняване на връзките си с наставника. Коща е ядосан, че Конте не му сподели нещата непосредствено, а му изпрати SMS, с цел да го осведоми, че би трябвало да си търси нов тим.

“Ние (б.р. - футболистите) го направихме първенец на Англия, а след това ми праща известия, че не ме желае в отбора. Вижте го къде е сега”, съобщи нападателят в изявление за Marca.

Както е известно, през миналото лято италианецът беше уволнен поради неуспеха на Челси през последната акция и в този момент е без работа. Коща пък се завърна в Атлетико Мадрид и към този момент се оправя доста добре.

pic.twitter.com/nayi1uKQJD
— Diego Costa (@diegocosta) August 16, 2018
“Напуснах Челси поради отношението на Конте. Точно противоположното е в този момент в Атлетико с Диего Симеоне. В подобен случай той ще бъде откровен с теб и непосредствено ще ти каже нещата и даже ще се опита да ти помогне. Винаги съм бил открит в Челси за желанието ми да се завърна в Мадрид, само че не ми беше позволено да го направя веднага”, добави роденият в Бразилия състезател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР