Бившият голмайстор на Байер Левекузен Димитър Бербатов е нетърпелив да

...
Бившият голмайстор на Байер Левекузен Димитър Бербатов е нетърпелив да
Коментари Харесай

Бербо очаква срещата между учителя и ученика

Бившият голмайстор на Байер Левекузен Димитър Бербатов е припрян да види конфликта сред двама от най-хубавите нападатели в немския футбол - Роберт Левандовски и Ерлинг Халанд. Опитният поляк и надареният норвежец се изправят един против различен довечера на "Сигнал Идуна Парк " в следващото издание на "Дер Класикер ", което може да се окаже решаващо в борбата за купата в Бундеслигата.

"Като човек, който следи нападателите, не мога да оборвам, че Халанд е на верния път, водещ към величието. Но Левандовски е там от 10 години. Той вкарва голове, прави асистенции и играе тъкмо по този начин, както би трябвало да го прави един нападател. Той е най-хубавият нападател в Европа. Халанд към момента е надалеч от това да му отмъкне короната, само че е на правилния път. При Левандовски не са единствено головете. Той има заложба, която се показва в придвижването му, позиционирането, пространството, което открива, връзката със съотборниците му. В него няма никакъв нарцисизъм. За мен той е като Хари Кейн. Двамата са "деветки ", които могат и да се оттеглен и да оставят на собствен съотборник опцията да се разпише, само че в последна сметка попаденията, които те означават, са черешката на тортата. Специалисти са в това. Той вкарва по 40 гола съвсем всяка година, тъй че кой може да спори. Винаги е неловко да се изправиш против някогашния си тим, само че в неговия случай това терзание от дълго време е изчезнало.Той е легенда на Байерн Мюнхен. За него това е дерби. Дортмунд е в предишното му ", споделя той.

"Ако Байерн победи, това евентуално ще значи завършек на шампионата. Ако Дортмунд завоюва, ще е още по-интересно. Мачът е 50/50, тъй като ще се играе пред празни трибуни. Байерн е задоволително умел тим, който знае по какъв начин да победи даже когато играе неприятно. Надявам се обаче Борусия да завоюва, с цел да направи нещата забавни до самия завършек на сезона. Те имат късмет, защото играят задоволително решително ", добави българинът за колонката си в betfair.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР