Бившият голмайстор на Барселона Ривалдо смята, че сънародникът му Неймар

...
Бившият голмайстор на Барселона Ривалдо смята, че сънародникът му Неймар
Коментари Харесай

Ривалдо: Неймар допусна грешка, като напусна Барселона

Бившият голмайстор на Барселона Ривалдо счита, че сънародникът му Неймар е позволил неточност, напускайки отбора, с цел да се причисли към Пари Сен Жермен през лятото на 2017 година

“Бих се радвал Неймар да се завърне. Би било добре за Барса и за Неймар. Беше неточност напускането му. Той не го споделя, нито татко му, само че си беше неточност. Имаше четири-пет оставащи години в контракта си с Барса и нямаше потребност да си потегля. Феновете не желаеха той да напуща. Мисля, че 70% от тях желаеха той да остане, само че Неймар има мощен темперамент и в случай че се завърне, прати топката в мрежата, бие Реал Мадрид и завоюва Шампионската лига, хората ще не помнят за това. Привържениците желаят трофея от ШЛ и тимът да играе добре, запазвайки стила си. Затова доста от тях са недоволни от неочакваните промени.

“It would be good for Barca and for Neymar "

Rivaldo urges Neymar to return to Camp Nou https://t.co/MDjlReuiZo
— Goal News (@GoalNews) June 21, 2019 Той е на 27 и има още доста години пред себе си. Може да завоюва още един требъл, би било необикновено. Не знам какво ще стане, само че бих предпочел да е в Барселона вместо в Реал. Ако отиде в Мадрид, това не е добре за Барса. Ако отиде там, те ще станат в действителност мощни. Филипе Коутиньо? Той е добър състезател, само че би трябвало да покаже своята игра. Тази от времето му в Ливърпул. Има потребност да покаже, че е податлив на смяна. Ако не има вяра, че може да преоткрие формата си от Ливърпул, би трябвало да приказва с клубния президент и да си потърси трансфер със мощен тим от Англия”, разяснява Ривалдо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР