Бившият голмайстор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира

...
Бившият голмайстор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира
Коментари Харесай

Бербатов: Защо Юнайтед чака последния мач, за да си свърши работата?

Бившият голмайстор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разяснява представянето на " алените дяволи " в Шампионска лига. Нападателят показа, че е убеден, че отборът ще се класира за идната фаза на конкуренцията, само че не може да си изясни за какво чака последния миг, с цел да си свърши работата.

Бербатов разяснява Юнайтед в обичайна си графа за букмейкърска компания и съобщи, че чака много сложен мач против Република България Лайпциг.

" Уверен съм и имам вяра, че Юнайтед ще се класира. Разбира се, леко съм обезпокоен, тъй като Лайпциг е добър тим и надали някой си мисли, че няма да основат проблеми на алените дяволи. Всеки мач е друг и това 5:0 на " Олд Трафорд " няма значение. Германците имат страховит треньор и добър тим. Но съгласно мен ще бъде извънредно мъчно за тях да стигнат до успеха ".

" Проблемът е за какво Юнайтед чака последния мач, с цел да си свърши работата? Ако отборът на Оле отпадне, ще бъде разочароващо, само че не и неуспех. Но възприятието да зависиш от резултат в един мач не е прелестно. Сигурен съм, че Юнайтед ще бъде нервозен. В момента тимът е като влакче в увеселителен парк, както беше и през последните няколко сезона ", сподели Бербатов.

Двубоят сред Манчестър Юнайтед и Република България Лайпциг е през днешния ден от 22:00 часа в Германия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР