Бившият голмайстор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази

...
Бившият голмайстор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази
Коментари Харесай

Димитър Бербатов свали шапка на Барселона

Бившият голмайстор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази респекта си към тима на Барселона отпреди десетина години.
" Този тим на Барселона, който ние (Манчестър Юнайтед) срещнахме във финала на Шампионската лига през 2009 година и по-късно 2 години по-късно, беше най-великият тим, против който в миналото съм се изправял. За мен това бе тимът, който демонстрира по какъв начин би трябвало да се играе футбол. Барса имаха талант в сърцето на този отбор в лицето на Лионел Меси, само че той също по този начин беше обкръжен от велики играчи, които вършеха сложната работа и правеха по този начин, че той да наподобява даже по-добър - приказвам за Шави Ернандес и Андрес Иниеста. Те се разбираха толкоз добре ", споделя Бербатов в колонката си за betfair.
Българинът се стопира и на обстановката с Филипе Коутиньо, който не съумява да се наложи в Барселона след прехвърлянето си от Ливърпул.
" Той е в доста сложна позиция. Играеше толкоз добре в Ливърпул, реализира мечтания трансфер в Барселона. Мисля, че той се справяш добре там, само че Барселона не му даде задоволително време да покаже на какво е кадърен ", споделя Бербатов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР