Бившият годеник на Златка Райкова е сред издирваните гамени, сътворили

...
Бившият годеник на Златка Райкова е сред издирваните гамени, сътворили
Коментари Харесай

Бившият на Златка замесен в расисткия скандал от мача с Англия

 Бившият избраник на Златка Райкова е измежду търсените гамени, сътворили расисткия скандал на мача с Англия в понеделник, твърди лупа.бг, научавайки от собствен източник в Министерство на вътрешните работи.

ММА боецът Георги Валентинов е на мушката на ченгетата поради маймунски викания и нацистки реплики към чернокожите в националния тим на Англия Тайрън Мингс, Рахийм Стърлинг и Маркъс Рашфорд. Последните двама ни вкараха общо три гола. Като запаса през второто полувреме влязоха и Джейдън Санчо и Калъм Уилсън, които също обраха гнева на ултрасите, за които се твърди, че са платени.

ММА биячът стана прочут около връзката си с палавата Златка Райкова. Двамата с русокоската даже се сгодиха на сцената на шоуто " Като две капки вода ", само че се разделиха със скандал предишния ноември. След футболния гамен Русата Златка побърза да скочи в леглото на футболиста Благой Георгиев – Джизъса и даже му роди дете.

Търсеният от полицията Георги Валентинов е спряган за един от най-хубавите български ММА бойци. За гърба си биячът има 18 победи, от които 4 с нокаут и 2 със събмишън, както и пет загуби.

Няколко часа след абсурда, Валентинов отговори:

" Във връзка с появилите се спекулации, че имам нещо общо с расистките викания на стадион “Васил Левски " декларирам изрично: Не съм взел участие в сходни дейности! Аз съм състезател и професионален играч! Моят спорт е философия. Моят спорт ме учи на дисциплинираност и почтена игра!

На кръга съм срещал съперници от всевъзможни раси и религии и постоянно съм залагал на феърплей! Разграничавам се изрично от всевъзможни расистки и ксенофобски прояви! И като състезател,и като персона съм срещу аморални и античовешки дейности, накърняващи достолепието! Стоя зад своите избори и решения със своето име и спортна позиция! Подкрепям българския спорт и имам вяра, че в бъдеще ще държим високо вдигнати глави от горделивост и спортни достижения! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР