Бившият главен прокурор влиза в политикатаИзлъчването прекъсна заради спиране на

...
Бившият главен прокурор влиза в политикатаИзлъчването прекъсна заради спиране на
Коментари Харесай

Гешев основава движение „Справедливост за България“

Бившият основен прокурор влиза в политиката
Излъчването прекъсна поради прекъсване на тока

“Бог Отечество, Семейство ” гласи мотото на новото гражданско, родолюбиво и консервативно придвижване “Справедливост за България ”, чието основаване разгласи през днешния ден някогашният основен прокурор Иван Гешев. Той направи изказване и дава отговор на въпроси във фейсбук, като по време на излъчването токът за малко спря.



“Не знам дали да го нарека бойкот, при избирането ми за основен прокурор имаше сигнал за бомба, в този момент спря токът ”, напомни Гешев.



Сдружението ще се бори за “възстановяване на справедливостта, смазана от “олигархичния модел ” в последните години ”. Целта му е да има самостоятелна правосъдна власт, предпазена от незаконни политически похищения. “Това е най-важното - възобновяване на справедливостта ”, акцентира Гешев. По думите му Народното събрание се крепи, единствено тъй като е превърнато в леговище за имунитети.



“Като основен прокурор знам всичко за всеки в страната. За страдание, да знаеш всичко, изключително в страна като нашата, не значи, че можеш да го докажеш. Аз осъзнах, че никоя прокуратура не може да се пребори с кражбите, корупцията, далаверите и съсипването на страната, в случай че те са превърнати в държавна политика, по този начин е последните десетилетия. Затова с жителите и народа ще се боря да живеем в по-хубава страна ”, сподели още бъдещият политик.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР